niedziela, 05 luty 2017.

Apel o wsparcie

Szanowni Państwo,

Zwracamy się do Państwa z serdeczną prośbą o wsparcie dla wymagającego natychmiastowej pomocy Grzegorza Sieradzkiego. Służący Ojczyźnie przez 25 lat żołnierz Sił Powietrznych st. chor. sztab. Grzegorz Sieradzki, weteran misji w Afganistanie, Libanie i Iraku, jest chory na stwardnienie zanikowe boczne.

Jego stan coraz bardziej się pogarsza. Państwo nie refunduje kosztownych zabiegów. Należy podkreślić, iż Grzegorz nadal żyje tylko dzięki wielu wspaniałym ludziom dobrej woli. Dotychczas, m. in. w efekcie zaangażowania naszej Fundacji, wydano na Jego rehabilitację kilkadziesiąt tysięcy złotych. Niestety po raz kolejny niezbędne jest dofinansowanie, które tym razem przeznaczone zostanie na zakup kosztującej 20 tys. zł mobilnej kamizelki oscylacyjnej, chroniącej chorego przed uduszeniem się. W dalszym ciągu potrzeba również środków na kolejne zabiegi przeszczepu komórek macierzystych. Liczymy, iż nasz apel nie pozostanie bez odpowiedzi, a Grzegorz bez pomocy. Zachęcamy również do udziału w naszym Lotniczym Balu Charytatywnym, który odbędzie się 3 lutego 2017 w Okuniewie. Na Balu zorganizowana będzie aukcja dobroczynna wielu interesujących atrakcji związanych z lotnictwem. Pragniemy również zaznaczyć, iż nasza Fundacja nie pobiera żadnych opłat manipulacyjnych ani wynagrodzeń. Wszystko to, co trafia na nasze konto, zostaje przekazywane na rzecz potrzebujących.

Czytany 1613 razy Ostatnio zmieniany niedziela, 05 luty 2017.