niedziela, 08 lipiec 2018.

Katastrofa myśliwca MiG-29

O tragedii jaka wydarzyła się w 22 Bazie Lotnictwa Taktycznego w Malborku nie będziemy się rozpisywać, gdyż wystarczająca ilość informacji pojawiła się już w mediach. Pragniemy spojrzeć na tę tragedię z innej strony - ze strony rodziny zmarłego tragicznie pilota.

Chcemy wspomóc ich w tak ciężkiej dla nich chwili. Uruchomiiśmy specjalne konto bankowe na które można przesyłać dowolne kwoty z przeznaczeniem na wspracie dla pozostającej w żałobie Rodzinie.

Zbiórka pieniędzy jest zgodna z polskim prawem i nie wymaga zezwolenia. Jest prowadzona zgodnie ze statutem naszej Fundacji. Osoby chętne wesprzeć rodzinę zmarłego Pilota prosimy o dokonywanie wpłat na niżej podane konto z dopiskiem "darowizna". 100 % wpłaconych pieniędzy zostanie przekazana Rodzinie. Fundacja nie pobiera, żadnych opłat.

Numer konta na które można włacać pieniądze.

57 9226 0005 0010 0652 2000 0050

In a resut of the fatal crash of the MiG 29 fighter jet our beloved friend and aviator passed away living his family in a deep shock and morn. This tragic event reqiure All of us who understand the aviatoon spirit to support the family of his. Any donation will be highly. appreciated. Should you like to offer a hand please, make the money transfer to polish bank account  number 57 9226 0005 0010 0652 2000 0050 . Let Kristof's family to walk tall through this difficult time.

Czytany 862 razy Ostatnio zmieniany niedziela, 08 lipiec 2018.
    Więcej w tej kategorii: « Dzień Otwartych Koszar w 23. BLT